CEL MAI EFICIENT MOD DE A COMUNICA CU O AGENTIE DE WEB DESIGN

Procesul de web design nu trebuie sa fie neaparat lung si complicat. Nu trebuie sa fie frustrant sau sa va ignore asteptarile. Cea mai buna cale de a va asigura ca primiti tot ce va doriti de la design-ul website-ului dvs. este de a comunica eficient cu agentia de web design.

Acestea sunt cateva sfaturi pentru a primi tot ce poate oferi o agentie de web design, folosind un limbaj clar si un mod de lucru minutios.

FITI ORGANIZAT

In timpul proiectului de design al website-ului va exista o faza de descoperire. Asta este sansa agentiei de a va cunoaste pe dumneavoastra, industria dvs., cumparatorul dvs. ideal, si de a face rost cu adevarat de toate detaliile afacerii.

Agentia dvs. de web design va va cere sa aduceti o lista de materiale informative, inclusiv:

  • Website-uri care va plac
  • Website-urile competitorilor dvs.
  • Prezentari sau alte materiale de vanzare
  • Continut de marketing
  • Informatii despre cine sunt clientii firmei dvs.

Acestea sunt doar cateva, insa, in mod evident, agentia va avea nevoie de mai multe materiale pentru a putea executa viziunea pe care dumneavoastra o aveti. Noi comparam toate materialele pe care le primim si speram ca acestea sa ne ofere ceva util, ceva din care putem culege informatii.

Asigurati-va de faptul ca informatiile pe care le trimititet catre agentie sunt corecte, organizate si fara dubluri. De asemenea, trebuie sa fie actualizate cu nume de produse noi si descrieri, in cazul in care acestea exista.

FOLOSITI-VA CUVINTELE

Clientii tind sa foloseasca foarte multa terminologie vaga, cum ar fi fraza “Vreau sa iasa in evidenta!”. Trebuie sa va ganditi la ceea ce spuneti cu adevarat, si sa petreceti timp in fata unui design care va place, dar si unul care va displace. Comparati apoi diferentele, folosind mai mult de 3-4 cuvinte, si asigurati-va ca stiti ceea ce doriti sa comunicati.

NU RATATI INTALNIRILE

Agentiile bune de web design vor programa intalniri o data sau de doua ori pe saptamana la inceputul proiectului. Aceste intalniri sunt pentru DUMNEAVOASTRA. Agentia va va arata progresul pe care l-a facut, vor pune intrebari legate de ceea ce ii tin pe loc si iti vor adresa preocuparile pe care le au, toate acestea la un cost scazut sau chiar inexistent. Ratand aceste sedinte, puteti da de inteles agentiei ca nu sunteti indeajuns de implicat.

FITI CLAR SI EXPLICIT IN CEEA CE PRIVESTE PROCESUL DE APROBARE

Nimic nu tine pe loc un proiect mai mult decat procesul de aprobare. In primele etape ale proiectului dvs. de web design, agentia va va intreba care vor fi persoanele care fac parte din echipa de aprobare a design-ului. Alegeti o persoana sau o echipa, si nu o schimbati pe parcurs, pentru a va asigura ca procesul este cat mai eficient posibil.

STABILITI IN MOD CLAR ASTEPTARILE

Intelegeti si acceptati atunci cand cereti ceva de la agentie care nu se incadreaza in scoupul acesteia. Veti ajunge mai departe si veti fi mult mai apreciat in acest mod.

Daca tu consideri ca o pagina web, cu toate serviciile ce implica aparitia in mediul online este importanta pentru afacerea ta, noi suntem aici pentru a te ajuta, si mai mult de atat, facem toate acestea la o fractiune din costul angajarii propriei echipe.

Contacteaza Agentia DALL MARKETING!