about us dallmarketing

„Artizani” digitali, care creeaza cu pasiune si dedicare.

Pasiunea noastra pentru invatarea noilor tehnologii si dragostea pentru dezvoltarea afacerilor in mediul online, straluceste prin felul in care ne tratam clientii.

Lucram cu clientii pentru a expune valoarea prin intermediul creativitatii, tehnologiei si al gandirii la nivel de afacere.

Una dintre valorile de baza ale noastre este sa furnizam servicii de top clientilor nostri.

Ne place sa lucram in echipa!

Suntem o echipa de specialisti in web design si branding, consultanti in marketing si experti in optimizare pe motoarele de cautare, Social Media si publicitate pay-per-click.

Pe scurt, detinem un set de competente necesare pentru a proiecta un website eficient, pentru a genera trafic si pentru a transforma vizitatorii in clienti.

De ce suntem diferiti?

INTELEGEM nevoile dumneavoastra de dezvoltare a afacerii

CUNOASTEM toate elementele necesare dezvoltarii afacerii dvs

REUSIM sa atragem vizitatori pe website-ul dvs. si sa ii transformam in cilenti repetati

GASIM SOLUTII care sa conduca la o buna crestere a afacerii dumneavoastra

NE ADAPTAM tuturor schimbarilor din lumea afacerilor

Oferim solutii de web design, optimizare si marketing online pentru orice afacere si garantam prin tehnici de analiza si planificare, strategii care sunt perfect compatibile cu afacerea dumneavoastra si cu mediul in care doriti sa o dezvoltati.

Ce ne propunem…

Sa oferim tuturor clientilor nostri site-ul cel mai accesibil, cu intretinere si servicii de design incluse. Oferim servicii web profesionale, complete si de calitate, la preturi fara concurenta, ceea ce inseamna ca alaturi de noi, veti obtine performanta maxima cu pastrarea eficientei in costuri.

Stim ca ati putea gasi zeci de alte servicii de web si grafica, insa noi ne distingem prin serviciul nostru personal, deoarece lucram din greu pentru a ne castiga increderea, iar pentru a atinge acest obiectiv, facem ca prioritatea noastra numarul 1 sa fie CLIENTUL!

Cand veti achizitiona oricare dintre serviciile noastre, veti achita si asigurarea ca va vom satisface cerintele si nevoile dumneavoastra, iar pentru a va castiga increderea, ne vom angaja intr-un serviciu profesionist si excelent, furnizat din preocuparile personale.

Misiunea noastra este sa va ajutam sa va indepliniti visul –  sa creati o imagine buna in fata clientilor dumneavoastra.

Vom propune idei si concepte pentru business-ul dumneavoastra, deoarece este datoria noastra sa va calauzim intr-o maniera care sa va asigure succesul. 

Pe viitor, ne dorim sa dezvoltam marketingul online, prin crearea se site-uri personalizate si de calitate, si sa dezvoltam comertului electronic, prin realizarea si promovarea magazinelor online.

Vom lucra indeaproape cu dumneavoastra, deoarece dorim sa va proiectam afacerea in cea mai buna lumina in lumea online.

Echipa noastra…

Luciana STANCIU
Luciana STANCIUFONDATOR&CEO
Mariana CAZAN
Mariana CAZANDIRECTOR IT
Ioana CAZAN
Ioana CAZANASISTENT MANAGER IT
Vlad GRIGORE
Vlad GRIGOREDESIGNER
Petre ZARIOU
Petre ZARIOUWEB DESIGNER

Suntem Aici Pentru A Ajuta La Cresterea Afacerii Dvs.!

Prin Idei Creative, Inovatoare & Determinare