Incepeti afacerea online cu Dall Marketing!

Domenii Web si Gazduire

Daca detineti o afacere, trebuie sa raspundeti la urmatoarea intrebare: „Compania dumneavoastra are un site web?”

Daca nu, ar trebui…

De ce?

Nu puteti avea un site web existent pe Internet fara sa aveti nevoie de gazduire web.

Cand va ganditi la Web Hosting, trebuie sa va ganditi la o casa in care stocati toate lucrurile, doar ca aici va stocati toate fisierele necesare functionarii site-ului dumneavoastra, cum ar fi: fisiere HTML, CSS, documente, media si multe altele.

Sunteti in cautarea unui Web Host de incredere si la un pret accesibil?

Dall Marketing va pune la dispozitie cele mai bune solutii de gazduire web.

Acest serviciu este adresat atat companiilor cat si persoanelor fizice care vor sa isi publice un site web pe Internet si pe care sa il puna la dispozitia vizitatorilor virtuali.

Domeniu Web

Pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie efectiv online, veti avea nevoie si de un domeniu.

Va ganditi sa va lansati afacerea si in mediul online, dar nu stiti ce domeniu web vi se potriveste?

Acum este momenul!

Dall Marketing ofera solutii complete, atat in ceea ce priveste achizitia si inregistrarea unui domeniu, cat si de web hosting/gazduire, pe scurt, alaturi de noi puteti beneficia de toate sugestiile noastre profesionale.

Daca va doriti ca afacerea dumeavoastra sa fie promovata online, astfel incat sa va furnizeze beneficiile mult asteptate, noi va stam la dispozitie – va putem obtine un domeniu personalizat, adrese de e-mail si gazduire web, toate incluse intr-un singur abonament.

In prima faza, vom identifica nevoile dumneavoastra pentru cresterea afacerii, apoi vom alege un plan adecvat de actiune.

Deoarece este o etapa atat de importanta pentru succesul oricarei afaceri, noi va sfatuim sa alegeti un domeniu care sa insumeze urmatoarele carecterstici:

  • sa fie concis;
  • reprezentativ pentru domeniul de activitate al firmei;
  • usor de scris si implicit usor de pronuntat;
  • USOR DE MEMORAT.
  1. Alegerea numelui de domeniu ( cat mai reprezentativ)
  2. Verificarea disponibilitatii domeniului ales si a extensiilor dorite

Verificarea de face pe RoTLD pentru extensiile din Romania „ .ro” ( exemplu: www.dallmarketing.ro)

  1. Plasare comanda domeniu si efectuarea platii de inregistrare a acestuia.

Rezervarea domeniului („.ro”) se realizeaza automat, iar in 15 zile de la plasarea comenzii se efectueaza plata de inregistrare.

Web Hosting

Web Hostingul este un serviciu care permite alocarea unui spatiu pe discurile de stocare ale unui server, pe o anumita perioada de timp.

Pentru o proprietate web este necesara o infrastructura tehnica adecvata, care sa permita functionarea acesteia in mod corect, iar pentru a functiona la capacitate maxima, site-ul web trebuie gazduit pe echipamente  performante si disponibile non-stop, astfel incat sa fie evitate pierderile nejustificate a resurselor de promovare alocate.

Va oferim o gama larga de instrumente pentru a va lansa afacerea in mediul online.  De la instrumente si sabloane de construire a paginii web, pana la programul de instalare cu un singur clic > literalmente, tot ceea ce aveti nevoie pentr a va pomova afacerea.

Practic, va punem la dispozitie un plan de gazduire web, cu ajutorul caruia va putem construi orice tip de pagina web: de la blog, forum, galerie foto, pana la site-uri de prezentare, magazine pentru cometul electronic si implicit CMS (sistemul de management al continutului).

Daca doriti ca afacerea dumeavoastra sa fie promovata online, astfel incat sa va furnizeze beneficiile mult asteptate, noi va stam la dispozitie!

Va putem obtine un domeniu personalizat, adrese de e-mail si gazduire web, toate incluse intr-un singur abonament.

Fie ca aveti nevoie de un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, cu NOI calitatea este garantata.