Servicii eficiente cu rezultate imediate

Ajutam motoarele de cautare sa inteleaga calitatea continutului dumneavoastra.

Se refera la toate setarile aplicate pe un website, astfel incat acesta sa fie optimizat pe motoarele de cautare.

Aratam motoarelor de cautare ca website-ul dumneavoastra este de incredere.

Se refera la tehnicile care pot fi utilizate pentru a imbunatati pozitia unui website pe paginile cu cele mai bune rezultate pe motoarele de cautare.

Strategia noastra SEO include:

Analiza: Ne facem timp pentru a intelege viziunea site-ului dvs., site-urile competitorilor si piata in sine.

Cercetare: Conducem o analiza amanuntita a cuvintelor cheie pentru a determina ce cauta mai exact clientii dvs.

Dezvoltare: Dezvoltam un plan SEO detaliat care imbunatateste calitatea site-ului dvs. si in acelasi timp atrage trafic focalizat.

Analiza si planificare

Dall Marketing pleaca de la nevoile dvs., cat si ale clientilor dvs., si culege informatiile importante prin analizarea completa a tuturor detaliilor, pentru a ajunge la cele mai bune rezultate si pentru a genera un venit acceptabil care sa va acopere investitiile. Impreuna cu dumneavoastra vom propune solutii care sa va avantajeze de fiecare data.

Acordand atentie absoluta detaliilor si creativitatii, echipa noastra poate aduce la viata viziunea dumneavoastra intr-un mod functional si profesionist, iar in acelasi timp sa creeze o experienta unica si simplificata pentru utilizatorii dvs.

Internetul este un mediu accelerat in care clinetii potentiali se asteapta sa gaseasca afacerea dvs. rapid si cu usurinta. Atingerea rezultatelor excelente este in centrul convingerilor noastre, iar noi lucram in timp util in cadrul bugetului dvs. pentru a oferi site-uri web de inalta calitate.

Cercetarea pietei online

Indeplineste acelasi scop ca si cercetarea de piata obisnuita – scopul de a acumula cat mai multe informatii/cunostinte posibil despre audienta, produsul sau piata tinta. Din motive precum viteza, performanta ridicata de cercetare si internationalizarea, cercetarea pietei online se afla inca in avantaj. La fel ca si cercetarea pietei, cercetarea pietei online este destinata acumularii informatiilor in legatura cu grupul, produsul sau piata dvs. tinta. Dall Marketing intelege nevoile clientului si ia toate masurile pentru a identifica oportunitatile de dezvoltare.

Printre avantajele cercetarii pietei online se numara costurile scazute, numarul mare de participanti care pot fi accesati in acelasi timp, usurinta de care da dovada acest tip de cercetare la nivel international si rapiditatea.

Dezvoltare

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautara, sau pe scurt SEO, este un serviciu deosebit de important prin care noi va putem ajuta sa ajungeti cat mai sus in listele rezultatelor de cautare, dupa anumite cuvinte cheie.

Daca doriti sa imbunatatiti pozitia website-ului dumneavoastra in fata celorlalte si sa atrageti mai mult trafic catre pagina dumneavoastra, aveti incredere in serviciile de SEO Dall Marketing. Noi intelegem importanta calitatii traficului dvs, nu numai a volumul acestuia.

Recunoastem ca nu este important doar sa intelegem tacticile de optimizare a motorului de cautare, dar trebuie cunoastem si compania si industria dvs. Prin cunoasterea marcii putem defini o strategie care sa conduca la succesul dumneavoastra.

SOCIAL MEDIA

Strategiile de Social Media Marketing au ca obiectiv principal crearea si dezvoltarea unei comunitati active in jurul brand-ului dumneavostra in mediul online, inclusiv crearea unor relatii de durata si de incredere intre companie si client, prin facilitarea comunicarii directe cu clientii.

Scopul marketing-ului online nu este doar de a distribui; este vorba despre furnizarea valorii intr-un mod inteligent, strategic si unic. Modul in care acest lucru devine realitate se poate schimba, insa principiile raman aceleasi.

Strategia noastra ajuta brand-urile sa navigheze scena sociala in continua dezvoltare, pentru a obtine rezultatele dorite. Cu o combinatie intre povestitori si vanzatori de povesti, noi comunicam povestea brand-ului persoanei potrivite, in locul potrivit, la momentul potrivit.

Noi urmarim sa demonstram cum munca, timpul si resursele investite in social/digital media se manifesta in constientizarea brand-urilor si schimbarile in perceptie sau in modul de a cumpara.

Dall Marketing va alege cele mai potrivite platforme, in functie de domeniul de activitate si de publicul caruia li se adreseaza produsele sau serviciile firmei dumneavoastra, precum Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Google + si altele.

Abordarea noastra include:

 1. CONSTATARE SI OPTIMIZARE:

Analizam afacerea, prezenta sa pe platformele sociale, si apoi descoperim ce va lipseste comparativ cu competitia. Pe baza acestora, vom crea strategii eficiente care sa sublinieze in mod clar obiectivele de afaceri pentru toate conturile de social media.

 1. INFLUENTA:

Conform planului, implementam metodologiile pentru a face campaniile dumneavoastra de pe social media sa atinga obiectivele. Folosim toate conturile dumneavoastra pentru a imbunatatii angajamentul fata de public si pentru a creste vanzarile.

 1. MASURARE:

Masuram rezultatele in mod regulat pentru a ne asigura ca aceste campanii functioneaza in modul in care doriti. Aceste rapoarte nu numai ca ne permit sa oferim transparenta in servicii, ci ne permit sa facem si modificarile necesare pentru a imbunatatii rezultatele.

GOOGLE ADWORDS

Ce poate Google AdWords sa faca pentru tine?

Google AdWords va ofera posibilitatea de a lua in vizor clientii atunci cand acestia cauta in mod activ compania dvs. si produsele sau serviciile acesteia. Este un mod excelent de a genera vanzari si rezultate. Daca nu investiti in Google AdWords, ratati oportunitatea de a aduce conversiile prin aceasta platforma direct la usa dvs. Noi optimizam campania dvs. AdWords pentru a ne asigura ca va convertim vizitatorii in cumparatori si ca facem reclamele cost per click profitabile pentru afacerea dvs.

Dall Marketing ofera o analiza detaliata, o strategie corecta si o implementare eficienta a campaniei dumneavostra, oferindu-va suport si consultanta oricand este nevoie.

Beneficiile Google AdWords:

 • Cresterea numarului de vizitatori – printr-o pozitie de top pe paginile de cautare Google, se asigura un numar mare de vizitatori suplimentari.
 • Rezultate imediate – anunturile vor fi afisate printre primele rezultate in pagina de cautare Google imediat ce campania devine activa.
 • Monitorizarea campaniei – rezultatele campaniei pot fi monitorizate periodic, oferind o imagine de ansamblu asupra beneficiilor direct obtinute.
 • Cost per click – plata anuntului se face numai daca cineva da click pe anuntul campaniei, iar campania se opreste in momentul in care plafonul stabilit este atins.
 • Vizitatorii potriviti, la momentul potrivit – anunturile vor fi afisate numai celor care cauta cuvinte relevante ofertei dumneavoastra, atragand vizitatori direct interesati, de produsele si serviciile pe care le oferiti.
 • Optiuni de directionare – va permite sa vizati locatii geografice specifice pentru afisarea anunturilor, intervalele orare de afisare, precum si multe alte optini de directionare.

 FACEBOOK ADS

Ce poate Google AdWords sa faca pentru tine?

Ce sunt Facebook Ads? Sunt reclame create de afaceri pe Facebook, fiind apoi difuzate catre utilizatorii Facebook pe baza activitatii lor, a informatiilor demografice, a informatiilor furnizate de partenerii de publicitate si de marketing si a activitatii din afara Facebook-ului.

Motivele pentru care ar trebui sa alegeti sa va promovati business-ul prin Facebook Ads sunt simple. In primul rand, prin intermediul acesta, va veti face produsele si/sau serviciile cunoscute pe o platforma de socializare unde foarte multi oameni isi petrec timpul in fiecare zi. In al doilea rand, aveti posibilitatea de a adresa reclamele unui public tinta, in functie de diferite criterii, precum locul de munca, hobby-uri etc.

Pentru inceput, echipa Dall Marketing va creea o strategie pentru dumneavoastra, incepand prin consultanta gratuita, urmata de stabilirea obiectivelor, a tipului de campanie si a publicului tinta. Dupa care, vom implementa prin crearea reclamelor si setarea campaniei. In final, veti primi rapoartele cu rezultate.

E-mail MARKETING

Dall Marketing va poate ajuta sa obtineti venituri cat mai mari prin a determina clientii sa cumpere de la dvs. in mod repetat, cu costuri mult mai mici fata de alte metode clasice de promovare online.

Noi va putem ajuta printr-o campanie de email marketing, construind o baza de abonati si comunicand cu acestia pana in momentul in care sunt pregatiti de a va contacta si de a apela la produsele sau serviciile dumneavoastra. De asemenea, ne vom ocupa de toate detaliile acesteia, cum ar fi proiectarea de newslettere, segmentarea adreselor de email pentru maximizarea eficientei, optimizarea email-urilor pentru telefoanele mobile sau testarea acestora pentru compatibilitate cu mai multe programe de email.

De ce are marketingul prin email eficienta mai mare decat alte metode? Iata cateva avantaje ale acestui tip de marketing:

 • E-mail marketing este semnificativ mai ieftin si mai rapid comparativ cu posta traditionala, in principal din cauza costurilor ridicate si a timpului necesar pentru a desfasura o campanie de publicitate prin posta.
 • Rentabilitatea exacta a investitiilor poate fi urmarita si a fost dovedita ca fiind ridicata atunci cand este facuta corespunzator.
 • Afacerile care trimit un volum ridicat de email-uri pot beneficia de pe urma informatiilor acumulate in legatura cu comportamentul destinatarilor. Observatiile furnizate de raspunsul consumatorilor la marketing-ul prin email ajuta afacerile si organizatiile sa inteleaga si sa se foloseasca de comportamentul consumatorilor.
 • Email-ul este o metoda eficienta de a testa diferite tipuri de continut de marketing, informatiile acumulate putand fiind apoi folosite pe toate canalele de campanii de marketing, atat in format tiparit, cat si digital.
 • Comparativ cu email-ul standard, marketing-ul direct prin email genereaza o rata a raspunsului mai mare si o medie mai mare a valorii comenzilor pentru afacerile e-commerce.

Scopul nostru este de a va ajuta afacerea prin a-i consolida pozitia in rezultatele de cautare si de a-i creste vizibilitatea si traficul, cat si de a va ajuta sa resepctati in intregime cele mai bune practici de promovare SEO.