De ce este nevoie de mentenanta si administrarea pentru un website

Fie ca este vorba despre o afacere la inceput de drum sau o afacere matura, o simpla pagina de prezentare, un blog sau un alt continut pe care doriti sa il impartasiti cu ceilalti, o administrare corespunzatoare este cheia care va asigura oricarui website rezultatele dorite si implicit o experienta placuta vizitatorilor.

Pornind de la o simpla pagina de prezentare si pana la un portal complex cu diverse sectiuni, baze de date si cos de cumparaturi, tot ceea ce trebuie facut este ca in urma oricarei interactiuni a vizitatorilor cu website-ul dumneavoastra sa ia nastere o experienta placuta.  De aceea, interesul nostru este ca acest sentiment experimentat de vizitatori sa fie unul obligatoriu de calitate, prin care vom da dovada de profesionalism.

Noi facem totul in locul dumneavoastra

Avand un website, o afacere in mediul online inseamna alocare de timp, resurse si informatii.

Un site inseamna intretinere.

Trebuie sa va asigurati in permanenta ca site-ul este securizat, ca aveti o copie de rezerva sau ca software-ul este actualizat.

Este bine de stiut ca prezentarea produselor sau serviciilor companiei dumneavoastra este mult mai diminuata in cazul in care website-ul pe care le prezentati nu este configurat, prezinta erori de sintaxa sau pur si simplu nu este administrat corespunzator.

CUM VOM PROCEDA?

Pe baza unui abonament lunar, vom administra si vom face mentenanta paginilor web, site-urilor de prezentare, magazinelor online sau conturilor de Social Media