Fii printre beneficiarii Programului Start-up Nation sau al oricarui program de finantare prin FONDURI EUROPENE, iar noi in garantam succesul online.

Traim intr-o epoca, in care mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau servicii, motiv pentru care un website, fie el de prezentare sau magazin online, a devenit o cerinta aproape obligatorie pentru antreprenori.


Daca esti antreprenor si vrei sa primesti FONDURI NERAMBURSABILE pentru afacerea ta, acum este momentul.

Noi suntem alaturi de tine si iti vom furniza toate serviciile de care ai nevoie pentru a fi in TOP, in mediul online.

De ce noi?

 Pentru ca: Noi ascultam > Noi gandim > Noi creăm

În plus...

  • Stim cum sa procedam – Ne vezi acum datorita unui proiect din finantare europeana
  • Suntem maleabili fiecarui proiect si fiecarui buget
  • Te promovam online si iti vom creste afacerea

Ce iti garantam?

 

Dezvoltarea afacerii in mediul online

Cresterea rapida a afacerii cu ajutorul strategiilor noastre de maketing.

Rezultatele asteptate, care nu vor intarzia sa apara

Inregistrare domeniu si web hosting

Iti oferim suport pentru achizitionarea unui domeniu web si 12 luni de gazduire gratuita pentru Start-Up si implicit iti vom oferi garantia unor sevicii 100% eficiente

0% Riscuri

Costurile pentru oricare pachet de creare a unui website sunt suportate in totalitate in cadrul programului Start-up. Ceea ce  va oferim noi este garantia unui serviciu 100% eligibil.

Eficienta = Rapiditate

Eforturile noastre depuse depasesc orice limita, ceea ce inseamna ca iti vom preda la cheie website-ul dorit in cel mai scurt timp, deoarece tu esti pe primul loc si este esential sa fii multumit.

100% Cheltuieli Deductibile

Programul Start-up iti acorda sustinere financiara completa pentru crearea unui website si pentru serviciile aferente promovarii online, ceea ce inseamna ca tu vei avea o vizibilitate crescuta.

Perioada de gratie

Promptitudinea este o caracteristica reprezentativa pentru noi. Colaborand cu noi, inseamna ca in cel mult 90 de zile sa primesti suma aferenta serviciilor web incluse in progaramul Start-up.

Prioritatile Start-up

Noi ne vom ocupa integral de website-ul tau si de tot ceea ce inseamna strategie de marketing, iar costurile acestor servicii vor sta la baza unui contract eligibil din cadrul programului Start-up.

Planul Proiectului

„Nu lasati teama de a pierde sa fie mai mare decat entuziasmul de a castiga.”

Consultanta si Planificare

Cunoasteti echipa noastra

Primul pas intr-un proiect de succes este sa va asigurati ca serviciile noastre se conecteaza perfect cu factorul de decizie al companiei dumeavoastra.

In acest etapa, noi vom face o analiza a profilului afacerii dumeavoastra pentru a intelege cat mai corect produsele sau serviciile oferite, respectiv segmentul de piata vizat, astfel incat sa putem face legatura intre designul si functionalitatile website-ului.

Este foarte important sa ne cunoastem  si sa ne consultam cu dumneavoastra pentru a gasi cea mai fiabila solutie si un plan de dezvoltare adaptat cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.

Acest lucru se poate realiaza prin telefon, email sau printr-o intalnire personala la biroul nostru.

Consultanta Web Design.

Preferintele dumneavoastra de Brand si Design

Trebuie sa ne asiguram ca vom proiecta website-ul asa cum va doriti, iar acest lucru implica preferintele dumneavoastra de logo si design.

Nu aveti logo sau marca inregistrata?

Nu este o problema!

Va putem ajuta si cu acest lucru…

Vom tine cont de parerea si preferintele dumneavoastra si vom accepta orice indicatie care sa contribuie la dezvoltarea unui proiect de succes.

Elementele fundamentale ale proiectului
Continutul si imaginile de pe site

Ceea ce spune site-ul dvs. este la fel de important ca si felul in care arata.

Un site frumos proiectat poate atrage multi vizitatori, insa o copie bine scrisa ii va pastra acolo. In functie de nevoile dumneavoastra, va putem „lustrui” continutul paginilor, deoarece avem abilitatile necesare pentru a elabora cu atentie cuvintele potrvite.

Indiferent daca aveti nevoie doar de un text „improspatat” sau de tot ce este scris de la inceput pana la sfarsit, suntem bine echipati pentru aceasta sarcina.

Primul pas in construirea continutului presupune stabilirea unei intrevederi cu copywriter-ul nostru pentru a va cunoaste istoria afacerii sau pentru a va sugera idei referitoare la viiitoarea afacere.

Ne concentram pe oferirea unui design placut, estetic si pe aspectele pe care clientii le cauta.

Realizarea design-ului este etapa in care vom crea aspectul general al noului website.

Inainte de dezvoltarea propriu-zisa, vom avea nevoie de aprobarea designului general. In mod tipic, dezvoltarea unui site va include un design general, cu o revizuire minora.

Acasta etapa include:

  • scurta desriere a navigarii;
  • descrierea paginilor website-ului;
  • reprezentarea vizuala a paginilor.

Dupa terminarea si aprobarea scheletului site-ului, vom trece la dezvoltarea acestuia.

Design-ul Website-ului
Dezvoltarea Website-ului

Cum design-ul si continulul site-ului sunt complete, in continuare ne vom ocupa de dezvoltarea acestuia.

Continutul si imaginile website-ului influenteaza felul in care este prezentata fiecare pagina si modul in care acestea sunt percepute de catre public.

In aceasta etapa, ne vom ocupa de toate caracteristicile necesare integrarii unui proces de succes. Este punctul in care este creat site-ul.

Vom prelua toate elementele grafice individuale din prototip si le vom folosi pentru a crea un site real si functional. Acest lucru il vom face, de obicei, prin dezvoltarea initiala a paginii de pornire, urmata de paginile interioare, care vor servi ca sablon pentru paginile de continut ale site-ului si care va contine structura de navigare a acestuia. In tot acest timp, veti avea acces la modul de desfasurare al website-ului, il veti putea vizualiza, astfel incat sa puteti sugera orice modificare sau corectii suplimentare.


Pana in acest punct, beneficiati de Webite-ul perfect…

Dar ce urmeaza?

Ei bine…de acum urmeaza partea cea mai interesanta => Ne vom ocupa de tot ceea ce inseamna promovarea in mediul online.

Vom lucra cu o magie mai putin cunoscuta, sub denumirea de SEO (Search Engine Optimization), care va ajuta la generarea si cresterea traficului si va aduce website-ul pe prima pagina Google.

Facem acest lucru pentru ca ne dorim sa fiti prezenti in mediul online, pe Social Media (Facebook, Instagram, Youtube, Vimeo) si sa fiti gasiti cu usurinta pe motoarele de cautare. Vom eficientiza bazele de date prin email marketing si vom lansa campanii de promovare pe Google Adwords, campanii care sa va genereze venituri si care sa va creasca nisa de potentiali clienti.

Acest lucru marcheaza lansarea oficiala a site-ului dvs., deoarece va fi vizibil publicului

Optimizarea pe motoarele de cautare
seo dallmarketing
Mentenanta si administrare
mentenanta site dallmarketing

Desi toate etapele de mai sus sunt incheiate, dezvoltarea website-ului nu se opreste aici.

O modalitate de a aduce vizitatori repetati pe site-ul dumneavoastra este sa le oferiti mod regulat continut si produse noi.

Vom fi mai mult decat bucurosi sa lucram in continuare cu dumneavoastra, pentru a actualiza informatiile de pe website si sa contribuim la intretinerea acestuia, intretinere care include: copii de rezerva, upgrade-uri si instalare suplimentar a plugin-urilor.